joi, octombrie 6, 2022
Județul Ilfov
cer senin
20.8 ° C
21.1 °
19.9 °
42 %
5.7kmh
0 %
joi
21 °
vin
23 °
sâm
22 °
Dum
23 °
lun
20 °

Hubert Thuma, 𝗽𝗿𝗲𝘀̦𝗲𝗱𝗶𝗻𝘁𝗲 𝗖𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝘂𝗹 𝗝𝘂𝗱𝗲𝘁̦𝗲𝗮𝗻 𝗜𝗹𝗳𝗼𝘃: 𝗖𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝘂𝗹 𝗝𝘂𝗱𝗲𝘁̦𝗲𝗮𝗻 𝗜𝗹𝗳𝗼𝘃 𝗼𝗳𝗲𝗿𝗮̆ 𝗿𝗲𝗰𝗵𝗶𝘇𝗶𝘁𝗲 𝗴𝗿𝗮𝘁𝘂𝗶𝘁𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝟭.𝟮𝟱𝟭 𝗱𝗲 𝗲𝗹𝗲𝘃𝗶

Stiri de citit

” 𝗘𝗹𝗲𝘃𝗶𝗶 a șapte școli, 𝗱𝗶𝗻 localitățile 𝗧𝘂𝗻𝗮𝗿𝗶, 𝗝𝗶𝗹𝗮𝘃𝗮, 𝗚𝗮̆𝗻𝗲𝗮𝘀𝗮 și 𝗩𝗶𝗱𝗿𝗮, 𝘃𝗼𝗿 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗶 în acest an rechizite din partea Consiliului Județean Ilfov. Mai exact, oferim 𝗿𝗲𝗰𝗵𝗶𝘇𝗶𝘁𝗲 elevilor din învățământul primar.

Am fost și eu astăzi prezent la ceremoniile de deschidere a noului an școlar, în Măgurele și în Glina. M-am bucurat enorm să fim din nou împreună în această formulă. Copii, dascăli, toți la un loc, bucurându-ne de acest nou capitol.

Dragi elevi, nu uitați nicio secundă că educația este cea mai importantă, numai cu educație ne construim un viitor mai bun! Fiți serioși și puneți școala pe primul loc. Știu că e un sfat pe care-l primiți din partea tuturor. Dar e cel mai de preț. Și citiți. Citiți mult, orice vă trece prin mână. Nu există text prost scris sau carte prost scrisă, din orice învățăm câte ceva. Citind ne vom descoperi pasiunile, ne vom da seama ce vrem să facem în viață, iar un om informat este mai puternic. Fiți curioși, puneți întrebări, cereți explicații atunci când nu înțelegeți.

Dragi dascăli, aveți toată aprecierea mea, tot respectul meu! Fără dumneavoastră, nimeni nu ar ajunge om mare. Îmi doresc să vă faceți meseria fără lipsuri și vă asigur că eu, în mandatul meu la Consiliul Județean Ilfov, voi sprijini mereu investițiile în educație. Un an nou școlar bun să fie, cu rezultate remarcabile! ” , a transmis Consiliul Județean Ilfov .

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Cele mai noi stiri