joi, octombrie 6, 2022
Județul Ilfov
cer senin
20.8 ° C
21.1 °
19.9 °
42 %
5.7kmh
0 %
joi
21 °
vin
23 °
sâm
22 °
Dum
23 °
lun
20 °

Hubert Thuma , 𝗽𝗿𝗲𝘀̦𝗲𝗱𝗶𝗻𝘁𝗲 𝗖𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝘂𝗹 𝗝𝘂𝗱𝗲𝘁̦𝗲𝗮𝗻 𝗜𝗹𝗳𝗼𝘃: Împreună pentru familiile afectate de incendiul din Popești-Leordeni

Stiri de citit

” M-a întristat să aflu că încă un incendiu a lăsat oameni pe drumuri, în Ilfov. 26 de familii au rămas fără case, la începutul lui august, în urma unui incendiu în Popești Leordeni. Focul a izbucnit la ultimul etaj, vântul a întețit flăcările, iar tot blocul a fost evacuat. Cele 26 de familii au primit câte un ajutor de la primărie, dar nu e de ajuns. Sunt oameni tineri, locuințele erau cumpărate pe credit și aveau asigurări. Însă asigurările nu acoperă integral costurile cu reparația clădirii.

Am decis, astfel, să dăm și noi o mână de ajutor. Am deblocat suma de 160.000 de lei din fondul de rezervă al județului, bani care vor fi folosiți pentru refacerea blocului.

„Ilfov împreună” nu este doar un slogan pentru mine. Se referă la grija noastră constantă, a autorităților, pentru comunitatea ilfoveană. Împreună putem ajuta și putem găsi soluții pentru comunitatea în care trăim cu toții. ” , a transmis Consiliul Județean Ilfov .

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Cele mai noi stiri