joi, octombrie 6, 2022
Județul Ilfov
cer senin
20.8 ° C
21.1 °
19.9 °
42 %
5.7kmh
0 %
joi
21 °
vin
23 °
sâm
22 °
Dum
23 °
lun
20 °

𝗔𝗽𝗿𝗼𝘅𝗶𝗺𝗮𝘁𝗶𝘃 𝟭𝟬𝟬𝟬 𝗱𝗲 𝗲𝗹𝗲𝘃𝗶 𝗮𝘂 𝗯𝗲𝗻𝗲𝗳𝗶𝗰𝗶𝗮𝘁 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝗲𝗿𝗲 𝘃𝗼𝗰𝗮𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹𝗮̆ 𝗶̂𝗻 𝗮𝗻𝘂𝗹 𝘀̦𝗰𝗼𝗹𝗮𝗿 𝟮𝟬𝟮𝟭-𝟮𝟬𝟮𝟮, 𝗶̂𝗻 𝗷𝘂𝗱𝗲𝘁̦𝘂𝗹 𝗜𝗹𝗳𝗼𝘃

Stiri de citit

” Consiliul Județean Ilfov, în parteneriat cu Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Inspectoratul Școlar al Județului Ilfov și Centrul Județean de Resurse si Asistență Educațională Ilfov (CJRAE), implementează la nivel județean proiectul-pilot privind orientarea și consilierea vocațională pentru elevii din clasele a VII-a și a VIII-a.

Prin intermediul acestui proiect, elevii din școlile generale de pe raza județului Ilfov beneficiază de consiliere vocațională pentru ca alegerea traseului școlar/profesional, în acord cu particularitățile personale, să devină mai facilă.

Dintre cele 3.300 de teste prevăzute a se aplica anul acesta, 904 de teste au fost finalizate integral la finalul anului școlar 2021-2022. Consiliul Județean Ilfov, împreună cu partenerii din proiect, își propun ca, până la finalul lunii decembrie 2022, un număr de alți 2.396 de elevi să beneficieze și să finalizeze integral testele de orientare și consiliere vocațională. ” , a transmis Consiliul Județean Ilfov .

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Cele mai noi stiri