joi, octombrie 6, 2022
Județul Ilfov
cer senin
20.8 ° C
21.1 °
19.9 °
42 %
5.7kmh
0 %
joi
21 °
vin
23 °
sâm
22 °
Dum
23 °
lun
20 °

𝗖𝗼𝗺𝘂𝗻𝗮 𝗦𝗻𝗮𝗴𝗼𝘃 𝗶𝗻𝘁𝗿𝗮̆ 𝗶̂𝗻 𝗴𝗲𝘀𝘁𝗶𝘂𝗻𝗲𝗮 𝗼𝗽𝗲𝗿𝗮𝘁𝗼𝗿𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗿𝗲𝗴𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗔𝗽𝗮̆ 𝗜𝗹𝗳𝗼𝘃

Stiri de citit

” Apă Ilfov împreună cu Primăria Snagov au mobilizat fonduri proprii, pentru demararea lucrărilor de extindere a surselor de captare apă, modernizarea și reabilitarea gospodăriilor cu apă potabilă și lucrări de reabilitare stații de pompare a apei uzate, dar și o finanțare, aflată în prezent în fază de aprobare, din fonduri europene, în valoare de 50 de milioane de euro, pentru ,,Proiectul de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată în aglomerarea Snagov, județul Ilfov, în perioada 2014-2020”.

Cetățenii comunei Snagov, în calitate de utilizatori ai serviciului de alimentare cu apă și canalizare, sunt așteptați să încheie contractele de furnizare cu Apă Ilfov, contractele anterioare nemaifiind de actualitate. Contractul se încheie cu proprietarul imobilului la care sunt prestate serviciile sau cu o altă persoană care deține acord notarial al proprietarului.

Apă Ilfov este operatorul regional al serviciului de apă și de canalizare din județul Ilfov și acționează exclusiv în localitățile membre ADIA Ilfov, asociație din care face parte și comuna Snagov. Acționarul majoritar este Consiliul Județean Ilfov. ” , Consiliul Județean Ilfov.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Cele mai noi stiri