miercuri, noiembrie 30, 2022
Județul Ilfov
cer acoperit de nori
3.1 ° C
4.4 °
2.8 °
89 %
8.2kmh
100 %
mie
6 °
joi
3 °
vin
5 °
sâm
6 °
Dum
6 °

Hubert Thuma, ????̦?????? ????????? ?????̦??? ?????: Bilanțul campaniei de sterilizări gratuite pentru pisici de rasă comună

Stiri de citit

Hubert Thuma, ????̦?????? ????????? ?????̦??? ?????: Bilanțul campaniei de sterilizări gratuite pentru pisici de rasă comună: 267 de pisici sterilizate în șapte zile, în Popești-Leordeni.

La capitolul animale, viziunea mea e clară: campanii de sterilizări, de promovare a adopției și educație în școli. Ieri am mai încheiat cu succes o campanie de sterilizări gratuite. Echipa medicală Animal Society are tot respectul meu! Timp de șapte zile, s-a muncit enorm, 267 de pisici de rasă comună au fost sterilizate gratuit. Intervențiile chirurgicale s-au făcut în clinica veterinară din incinta adăpostului Speranța. Le mulțumesc ilfovenilor care au înțeles că sterilizarea este singura metodă eficientă și civilizată prin care putem stopa înmulțirea necontrolată a animalelor!

Continuăm să organizăm astfel de campanii. Pe 1, 13, 14 și 15 septembrie avem campanie de sterilizări gratuite pentru câini și pisici de rasă comună în localitatea Tunari. Apoi, la final de septembrie, în Brănești. Toate detaliile le găsiți pe pagina Protectia Animalelor CJ Ilfov.

Sursa : Consiliul Județean Ilfov

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Cele mai noi stiri