sâmbătă, august 13, 2022
Județul Ilfov
cer senin
19.6 ° C
22.8 °
18.9 °
73 %
1.5kmh
0 %
sâm
32 °
Dum
33 °
lun
30 °
mar
35 °
mie
32 °

Frumoasa ilfoveancă Alina Eremia, a cântat imnul României la finala Campionatului European de Înot pentru juniori

Stiri de citit

Alina Eremia s-a făcut mică în fața lui David Popovici când a trebuit să cânte imnul României în urma victoriei acestuia de duminică, 10 iulie, la Campionaul European de Înot pentru juniori.

Alina Eremia a cântat imnul României pentru David Popovici

Jurata de la One True Singer a trecut prin cel mai emoționant moment din cariera ei. În ciuda spectacolelor la care a cântat și a colaborărilor care i-au adus imense satisfacții personale, de departe, cea mai importantă situație în care a fost pusă ca artistă s-a produs la finala Campionatului European de Înot pentru juniori.

Alina l-a urmărit pe David Popovici cu sufletul la gură, duminică, 10 iulie, așa cum au făcut-o toți românii în fața micilor ecrane.

Cântăreața a mărturisit că David Popovici a făcut-o să se simtă din nou mândră de faptul că este româncă, puștiul de 17 ani ajungând la cea de-a patra medalie de aur pentru performanțele sale.

„A fost cel mai copleșitor moment din carieră”

„Am cântat Imnul României la finala Campionatului European de Înot pentru juniori. A fost cel mai copleșitor moment din carieră. Încă am pulsul crescut în timp ce scriu.

De când mi s-a propus să interpretez imnul și până astăzi, am trecut printr-un roller coaster de stări. S-au instalat emoțiile care se intensificau în fiecare zi.

România a obținut șapte medalii la Campionatul European de Înot pentru juniori. Cinci dintre medalii au fost de aur (ștafeta masculină – 4×100 metri liber: David Popovici, Vlad Stancu, Ștefan Cozma și Patrick Sebastian Dinu).

Clipul în care cântăreața cântă imnul, văzut de peste 30.000 de persoane

Nu este întâmplător faptul că Alina Eremia a fost aleasă să cânte imnul României. Artista este pe val mai ales în ultimul an.

Cântăreața s-a remarcat ca jurată în show-ul One True Singer produs de HBO Max. Pe plan muzical a scos hit după hit, piesele sale ajungând la milioane de vizualizări.

Momentul în care Alina Eremia a cântat imnul României a fost urcat de vedetă pe contul personal de Instagram, iar clipul a fost văzut de peste 30.000 de persoane.

Printre persoanele care au reacționat la prestația Alinei, care le-a făcut tuturor piele de găină, s-a numărat și fratele acesteia, cântăreț de asemenea, Mircea Eremia.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Cele mai noi stiri