sâmbătă, august 13, 2022
Județul Ilfov
cer senin
19.6 ° C
22.8 °
18.9 °
73 %
1.5kmh
0 %
sâm
32 °
Dum
33 °
lun
30 °
mar
35 °
mie
32 °

Carrefour reziliază acordurile internaționale de cumpărare cu patronii Mega Image

Stiri de citit

Carrefour își regândește organizația de achiziții și reziliază acordurile internaționale de cumpărare: după ce a încetat anterior colaborarea cu Système U, alianța cu grupul Louis Delhaize se apropie și ea de sfârșit, potrivit RetailDetail.eu.

Din 2014, Carrefour Franța negociază condiții de cumpărare cu cei mai mari producători de FMCG nu doar pentru magazinele proprii, ci și pentru hipermarketurile Cora și supermarketurile Match ale grupului Louis Delhaize. La sfârșitul anului 2018, această cooperare a fost extinsă și în Belgia și Luxemburg. Negociind volume mai mari, ambii retaileri și-au dorit să obțină condiții mai bune.

Dar acum pun capăt cooperării lor. Acordul de cumpărare dintre Carrefour și grupul Louis Delhaize se va încheia pe 28 februarie 2023 pentru Franța și pe 31 decembrie 2022 pentru Belgia și Luxemburg. Carrefour afirmă acest lucru într-un scurt comunicat de presă.

Carrefour va pune capăt și Envergure, centrala de achiziții pe care a înființat-o în 2019 cu Système U pe piața franceză.

Potrivit diverselor surse, Carrefour vrea să-și restructureze organizația de achiziții și acum lucrează la un nou centru de achiziții, care va negocia pentru cele șase țări europene în care își desfășoară activitatea retailerul alimentar: Franța, Belgia, Spania, Italia, Polonia și România.

Sursa- afaceri.news

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Cele mai noi stiri