vineri, martie 29, 2024
Județul Ilfov
cer senin
11.8 ° C
14.9 °
10 °
63 %
4.9kmh
0 %
vin
23 °
sâm
25 °
Dum
26 °
lun
27 °
mar
21 °

Un român a fost arestat în cazul furtului din casa unde era cazat fotbalistul italian Marco Verratti, în Ibiza

Şase persoane, între care un român, au fost arestate în cadrul anchetei privind furtul din locuinţa în care era cazat internaţionalul italian Marco Verratti, jucătorul echipei de fotbal Paris Saint-Germain, la Ibiza, au anunţat, joi, surse din anchetă..

Două persoane au fost reţinute în portul din Denia (estul Spaniei), iar alte patru au fost arestate la Malaga (sud), au precizat surse ale poliţiei, fără a oferi alte detalii, scrie Agerpres.

Conform presei spaniole, patru din cei şase suspecţi reţinuţi sunt albanezi, iar ceilalţi sunt un spaniol şi un român, care ar fi constituiţi într-o bandă organizată specializată în furturi.

De asemenea, conform presei, poliţia spaniolă a recuperat o mare parte din bunurile furate, estimate la circa 3 milioane euro.

Garda civilă spaniolă anunţase marţi că investighează furtul unei mari sume de bani şi al unor bijuterii care aparţineau fotbalistul italian Marco Verratti din casa în care îşi petrece vacanţa în această vară la Ibiza.

Potrivit publicaţiei Diario de Ibiza, casa luată în vizor de hoţi este situată în zona Cala Jondal şi aparţine fostului fotbalist brazilian şi actual preşedinte al clubului Real Valladolid, Ronaldo Nazario de Lima.

Sursa- digi24.ro

Cele mai noi stiri