sâmbătă, octombrie 1, 2022
Județul Ilfov
cer senin
21.2 ° C
23.2 °
19 °
63 %
2.7kmh
0 %
sâm
22 °
Dum
24 °
lun
22 °
mar
19 °
mie
20 °

Rezultate Evaluare Națională Ilfov 2022

Stiri de citit

Rezultate Evaluare Națională Ilfov 2022. Absolvenții claselor a VIII-a din județul Ilfov, care au susținut Evaluarea Națională 2022, află astăzi ce note au obținut și în funcție de acestea își vor stabili opțiunile pentru admiterea la liceu. Media obținută la Evaluare Națională este un criteriu esențial pentru admiterea la liceu 2022.


Elevii claselor a VIII-a din județul Ilfov au susținut săptămâna trecută examenele scrise la Limba și literatura română și matematică, iar astăzi începând cu ora 14.00 vor afla primele rezultate la Evaluare Națională 2022. Notele vor fi afișate pe site-ul Ministerului Educației pe edu.ro în secțiunea specială Rezultate Evaluare Națională 2022 și pe pagina de internet a Inspectoratului Școlar Ilfov. Accesarea acestora se face prin intermediul unui codul unic de candidat, primit de fiecare elev în parte după prima probă scrisă de la Evaluare Națională 2022. Potrivit metodologiei de admitere la liceu, media obținută la Evaluare Națională reprezintă 80% din media de admitere la liceu, restul de 20% fiind reprezentat de mediile generale din clasele V-VIII. În cazul claselor cu profil vocațional, unde se dau teste de aptitudini separate, modalitatea de calcul a mediei de admitere este diferită. Elevii nemulțumiți de notele obținute pot depune contestații la Evaluarea Națională 2022. Rezultatele la Evaluare Națională 2022 în Ilfov, anonimizate Rezultatele la Evaluare Națională 2022 sunt anonimizate pentru a respecta prevederile Uniunii Europene privind protecția datelor personale. Codul unic al candidatului este codul anonimizat individual care înlocuieste numele și prenumele candidatului și care este distribuit acestuia la prima proba susținută de la Evaluarea Națională 2022.

În acest sens, fiecare candidat a primit un cod individual, în baza căruia își va putea vedea rezultatele. Elevii au primit la începutul examenelor de la Evaluarea Națională 2022, o foaie pe care erau trecute informațiile: codul unic aferent candidatului, școala de proveniență, numele și prenumele, CNP-ul și județul. Pe site-ul edu.ro va fi publicată, la ora 14.00 lista rezultatelor examenului de Evaluare Națională 2022.

Aceasta cuprinde: codul candidatului, unitatea de învățământ de proveniență, notele obținute la fiecare probă scrisă, media sau mențiunile „absent”/„eliminat din examen”, după caz .

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisement -spot_img

Cele mai noi stiri