luni, iunie 27, 2022
Județul Ilfov
cer senin
16.9 ° C
19.9 °
16 °
87 %
2.2kmh
0 %
lun
29 °
mar
29 °
mie
34 °
joi
35 °
vin
27 °

Lucrătorii ISU București-Ilfov au intervenit în mai multe locuri din Capitală pentru a îndepărtarea efectelor vijeliei

Stiri de citit

Lucrătorii ISU București-Ilfov au intervenit în mai multe locuri din Capitală pentru a îndepărtarea efectelor vijeliei. Mai mulți copaci au fost doborâți de vânt și au fost afectate mașini și trei imobile.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti – Ilfov a intervenit marţi după-amiaza pentru degajarea a 20 de copaci căzuţi, ca urmare a codului galben de vreme rea.

Între orele 11,00 – 21,00, la nivelul municipiului Bucureşti, ISUBIF a avut trei intervenţii pentru degajarea elementelor de construcţie şi tencuială. Au fost afectate 12 autoturisme şi trei imobile.

În judeţul Ilfov nu au fost înregistrate intervenţii ca urmare a codului galben.

Pompierii bucureşteni au intervenit în mai multe locuri pentru îndepărtarea efectelor vijeliei care a afectat Capitala.

Astfel, lucrătorii ISU București-Ilfov au intervenit pe strada Pădureni, strada Oncescu Nicolae şi strada Dealul Ţugulea – pentru îndepărtarea unor copaci căzuţi pe autoturisme şi pe şoseaua Virtuţii, strada George Georgescu şi strada Dreptăţii – pentru îndepărtarea unor copaci căzuţi pe carosabil.

De asemenea, pompierii au mai intervenit şi pe strada Măgura Florilor, unde un copac a căzut pe un garaj şi pe strada Cernişoara, pentru degajarea unor elemente de construcţie, precizează Biroul de presă al ISUBIF.

- Advertisement -spot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Cele mai noi stiri